ASENNUSPALVELUT

Elise Esitystekniikka on äänen, valon ja kuvan ammattilainen. Yrityksemme toimii Hyvinkäällä, mutta toimitamme asennukset valtakunnallisesti. Meiltä saat optimaaliset AV- sekä etäneuvottelujärjestelmät mm. neuvottelutilaan, ravintolaan, teatteriin, kouluun, valtuustosaliin, auditorioon, monitoimitilaan, kirkkoon, jäähalliin tai vaikka kotiin.

Järjestelmien suunnittelu, toimitukset, asennukset ja huolto onnistuu meiltä kätevästi ja nopeasti. Pitkä kokemuksemme alalla takaa sen, että sinulla on aina käytössäsi paras ja ajanmukaisin järjestelmä, joka toimii yhdessä mm. nykyaikaisten etäneuvottelualustojen kanssa esim. Teams, Zoom, yms. Sekä jo mahdollisesti käytössä olevien muiden AV-laitteiden kanssa.

Suunnittelemme käyttäjäystävällisiä ratkaisuja asiakkaan toiveiden mukaan ja annamme aina koulutuksen asentamillemme laitteille, jotta käyttöönotto sujuu mutkattomasti.

Laaja tuotevalikoimamme antaa mahdollisuudet mitä omaperäisimpiin ja yksilöityihin loppuratkaisuihin, avaimet käteen periaatteella.

Meillä on kattava kokemus alan teknologiasta, joten minkään järjestelmän asentaminen, säätö tai huoltaminen ei ole meille ongelma. Mikäli sinulla on jo olemassa oleva järjestelmä, joka kaipaa päivitystä, korjausta tai huoltoa, osaava ja ongelmanratkaisukykyinen tiimimme hoitaa sen kuntoon.

Asennustiimimme tekee asennukset myös alihankintana, vaikka tuotteille tai suunnittelulle olisi eri toimittaja.

MYYNTI

Myymme esitystekniikkaa laajalla skaalalla, merkeistä ja malleista riippumatta. Meiltä saat alan huipputuotteet suoraan ilman välikäsiä, aina kilpailukykyisillä hinnoilla. Tuotevalikoimaamme kuuluu mm. Äänentoisto- ja studiolaitteet, efektivalot ja savukoneet, led-screenit ja paneelit, ammattinäytöt, kamerat sekä kuvamikserit, iPadit ja iPhonet (jotka kätevästi integroituvat kiinteisiin järjestelmiin ja muuntautuvat vaikka digimikserin käyttöpinnaksi tai valo-ohjaimeksi, ravintolan karaoken biisinvalintanäytöksi yms.)

Lisäksi valikoimaamme kuuluu kaikenlaiset kaapelit ja adapterit, jotka tehdään käsityönä kustomoituna juuri sinun tarpeisiin ja vaikka omalla nimelläsi tai logollasi varustettuna.

Toimitamme myös soittimet ja soitintarvikkeet ja niistä meillä on pitkä musiikkialan kokemus. Katalogia soittimista ja tarvikkeista voi pyytää sähköpostitse yhteydenottolomakkeella.

ÄÄNI- KUVA- JA VALOSUUNNITTELU TOTEUTUKSENA

Toteutamme kaikenkattavien tapahtumien ääni- kuva- ja valosuunnitelut sekä tekniikan. Näihin tapahtumiin voidaan sisällyttää mm. ulko- ja sisäkonsertit, klubikeikat, puhujatapahtumat, teatteriesitykset, konferessitekniikat yms. mihin ikinä ääntä ja valoa tarvitaan.

Käytössämme on alan huipputekniikkaa ääni- valo- ja ledscreenitekniikassa. Käyttämiimme tuotteisiin kuuluu mm. dB Technologies, Bose, Allen & Heath, Beyerdynamic, Yamaha, Soundcraft by Harman, Shure, Sennheiser, Symetrix, ChamSys, Robe, Kramer, Roland ja monia muita.

TAPAHTUMAPALVELUT

Järjestämme tapahtumia kokonaisvaltaisesti aina pienistä yksityistapahtumista laajempiin ulkoilmatapahtumiin ja kaikkea siltä väliltä. Voimme esimerkiksi tuottaa häiden järjestelyt niin sanotusti "stress free" toteutuksena, joka kattaa mm. cateringin, juhlapaikan, kuvauksen, kutsujen graafisen suunnittelun ja printtauksen sekä bändin äänentoistoineen. Yhteistyökumppanimme Kauneushoitola Minea Beauty järjestää morsiammelle häämeikin sekä kampauksen.