GRAAFINEN SUUNNITTELU

Graafisessa suunnittelussa hallitsemme vektori- ja 3d grafiikan sekä perinteisen kuvanmuokkauksen, unohtamatta videoiden liikegrafiikkaa sekä visuaalisia efektejä. Tuotamme yksilöllisiä, tyylikkäitä mainoksia ja logoja mm. yrityksille ja bändeille unohtamatta yksityisten henkilöiden some-art kuvia. Sosiaalinen media kehittyy päivä päivältä ja autamme asiakkaitamme pysymään mukana kehityksessä. Lisäksi kauttamme saa myös digitaaliset passi- ja henkilökorttikuvat (myös ajokorttikuvat), jotka voimme ottaa asiakkaan kotona. Tämä palvelu sopii erityisesti liikuntarajoitteisille ihmisille ja vanhuksille tai jos yksinkertaisesti aikataulusi ei anna myöden lähteä valokuvausliikkeeseen.

KUVAUSPALVELUT

Still- ja videokuvauspalvelumme kattavat mm. hääkuvaukset, keikkataltioinnit, tuotekuvaukset, mainoskuvaukset, passi-  henkilö- ja ajokorttikuvat, ilmakuvat, mallikuvat, some-kuvat, musiikkivideot yms. Vain mielikuvitus on rajana. Kaikki kuvauspalvelumme kattavat myös kuvankäsittelyn ja videoiden jälkituotannon aina loppumateriaaliin saakka. Teemme videoihin myös liikegrafiikkaa ja visuaalisia efektejä.

MUSIIKIN TUOTANTO

Tuotamme musiikkia laajalti eri käyttötarkoituksiin. Erikoisalaamme on teatteri- elokuva- ja pelimusiikin säveltäminen. Näissä tuotannoissa ammattitaitomme näkyy suurilta osin kokemuksestamme niin lavalla, kuin tekniikan puolella. Teemme tiivistä yhteistyötä tuottajan, ohjaajan, näyttelijöiden, tekniikan ja lavastuksen kanssa saavuttaaksemme halutun lopputuloksen. Tuotamme ja sävellämme musiikkia laajasti kaikilla genreillä täysin asiakkaan toiveiden mukaan ja meillä on käytettävissä iso kirjo alan huippumuusikoita.

ÄÄNI- JA TV-MAINOSTUOTANTO

Tuotamme mainoksia Radio- ja TV-kanaville sekä myöskin sosiaaliseen mediaan, kuten Facebook ja Youtube. Meillä on käytettävissä mainosalalla tunnettuja mies- sekä naisspiikkereitä. Voimme toteuttaa mainoksenne myös valitsemanne ulkopuolisen näyttelijän kanssa. Videopuolella toteutamme materiaalin ammattikalustolla asiantuntevan henkilöstön kanssa asiakkaan tarpeiden mukaan. Voimme tuottaa mainoksen aina ideasta lopputuotteeseen tai valmiin käsikirjoituksen mukaisesti.